Actie voor KiKa!

10.10.2017

Zoals elk jaar wordt er op onze school een goededoelenactie gehouden. De opbrengst van dit schooljaar is bestemd voor KiKa. De officiële naam van KiKa is Stichting Kinderen Kankervrij. KiKa zet zich in voor het onderzoek naar de genezing van kanker bij kinderen. Misschien heb je van deze organisatie gehoord en misschien ken je ook wel een kind dat kanker heeft. Gelukkig is er is al heel veel verbeterd. Op dit moment is de kans op genezing al 75%, maar de hoop is dat door meer en verdergaand onderzoek nog veel meer kinderen zullen genezen.

Als school kunnen we natuurlijk veel doen om aan dit goede doel bij te dragen. We willen graag met een klein jaaractieteam allerlei acties organiseren, zoals bakesales, valentijnsactie, sponsorloop, enz. De opbrengst van de brugklasshow en het kerstgala komt ook ten goede aan KiKa.

We hopen dat alle leerlingen mee zullen mee willen doen met de acties en dat de opbrengst dit jaar hoog zal zijn. Ideeën voor acties zijn daarom zeer welkom!

Aan het eind van het schooljaar zullen we het totale bedrag van alle acties bekend maken en overhandigen aan KiKa.

mw. Hannewijk vmbo bb-kb (han)
dhr. 't Hart vwo/havo/mavo (hrt)

« ga terug