Ostrea Stage Event 2018

15.06.2018

Ostrea Stage Event 2018

Het Ostrea Stage Event vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni in theater de Mythe in Goes. Het thema dit jaar is contrast. Voor het Ostrea Stage Event hebben 250 leerlingen auditie gedaan. 150 deelnemers zijn geselecteerd en zullen dit jaar op het toneel van de Mythe hun kunsten vertonen op het gebied van muziek, dans, toneel en acrobatiek. Het belooft weer een spectaculaire voorstelling te worden. Er zijn 3 voorstellingen:

vrijdagavond 15 juni aanvang 20.00 uur.
zaterdagmiddag 16 juni aanvang 14.30 uur.
zaterdagavond aanvang 19.30 uur.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. De kaartjes zijn te koop in de kantine op locatie Fruitlaan en Bergweg en bij het leerlingenloket op de Elsdorpweg. Kaartjes kosten 7,50 euro. Op 15 en 16 juni zijn er ook nog kaartjes te koop in de Mythe. Wil je echter verzekerd zijn van een stoel, dan kun je beter vooraf op school kaartjes kopen. Mochten er nog vragen zijn dan kun je altijd mailen naar wrd@ostrealyceum.nl

We hopen veel ouders, familie en vrienden van de deelnemers te mogen begroeten op 1 van de voorstellingen.

« ga terug