Brein Brekers Club

Sta jij al te trappelen om naar het voortgezet onderwijs te gaan? Ben jij al toe aan nieuwe vakken? Hoor jij tot de slimme vogels van je klas en krijg je waarschijnlijk een vwo advies? Wil je alvast kennismaken met de verschillende TOP-keuzeprogramma's op het vwo van het Ostrea Lyceum? Dan ben jij degene die wij zoeken! Neem deze uitdaging aan en geef je op voor de Brein Brekers Club.

Wat doet de Brein Brekers Club?

Wij bieden 8 lessen aan (4 weken lang 2 lesuren achter elkaar) die de leerlingen op woensdagmiddag kunnen komen volgen. Dit zijn lessen science, klassieke talen en geschiedenis, top-Engels, Frans, Arts en wiskunde.

Wie kunnen zich aanmelden voor deze club?

Alle leerlingen die, naar het zich laat aanzien, een vwo-advies krijgen. We verwachten wel dat de leerlingen die zich opgeven voor deze lessen, ook alle 8 lessen volgen.

Waar en wanneer?

Op het Ostrea Lyceum -afdeling vwo (Bergweg 4)- wordt 4 weken op woensdagmiddag van 13.35 uur tot 15.25 uur les gegeven aan de Brein Brekers. Dit zijn 2 lesuren, waar een pauze van 10 minuten tussen zit. Wanneer u uw zoon/dochter komt brengen, kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee op school wachten tot de lessen zijn afgelopen.

Rooster Brein Brekers Club

Klik hier voor het rooster.

Aanmelden

We hebben per schooljaar plaats voor ongeveer 100 kinderen. Vanaf begin december 2016 kunnen leerlingen weer ingeschreven worden. Aanmelden gaat digitaal via deze website.