Informatiedagen

Informatieavonden Ostrea Lyceum 2017

In week 3 en 4 worden er op de verschillende locaties informatieavonden georganiseerd voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers. Tijdens deze avonden volgen ouders/verzorgers en leerlingen een apart programma. De leerlingen volgen verschillende lesjes en ouders/verzorgers krijgen algemene en afdelingsgerichte informatie en hebben de gelegenheid om rond te kijken in de school en vragen te stellen. Op deze manier hopen we een goede indruk te geven van wat het Ostrea Lyceum te bieden heeft. Alle avonden beginnen om 19.00 uur en zijn rond ca. 21.45 uur afgelopen.

Afdeling

mavo

Fruitlaan 3 Goes

havo

Fruitlaan 3 Goes

vwo atheneum

Bergweg 4 Goes

vwo gymnasium

Bergweg 4 Goes

bb/kb

's-Heer Elsdorpweg 4 Goes

U kunt zich voor deze avonden opgeven via de button aanmelden op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging per e-mail. Wilt u er bij het aanmelden op letten dat u een correct e-mailadres invoert? Houdt u voor het ontvangen van de bevestiging ook de map ongewenste e-mail in de gaten, sommige providers markeren deze automatische e-mails als ongewenst. Wanneer u geen bevestiging ontvangen hebt, neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0113-212020.

U dient voor elke avond die u wenst te bezoeken, opnieuw aan te melden.

De groepen voor deze avonden worden zoveel mogelijk ingedeeld op basisschool en/of woonplaats. Aanmeldingen die nog gedaan worden in de week voorafgaand aan de informatieavond, worden willekeurig ingedeeld. Als u er zeker van wilt zijn dat uw kind bij bekenden in de groep zit, is het dus aan te raden vroegtijdig aan te melden.

Enkele dagen voor de informatieavond ontvangt u per e-mail een uitnodiging met daarin de groep waarin u bent ingedeeld.

Tenslotte: Op 22 maart is er nog een extra informatiemiddag voor leerlingen en hun ouders/verzorgers die een ander advies hebben gekregen dan verwacht. Aanmelden voor deze middag is mogelijk vanaf begin februari via deze website.

In week 49 of 50 ontvangen alle basisscholen in de regio informatiepakketjes, bestemd voor de leerlingen van groep 8. Komt u niet uit de regio neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0113-212020 of stuur een e-mail naar info@ostrealyceum.nl. Wij sturen u dan een pakketje toe.In januari en maart 2016 zijn er verschillende momenten waarop groep 8 leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) op het Ostrea Lyceum kunnenkomen kijken.

Hieronder ziet u een aantal foto's van de informatieavonden. Zo krijgt u een indruk van wat er op zo'n avond te beleven is op het Ostrea Lyceum.

informatiemarkt voor ouders

proefjes doen bij scheikunde

lessen volgen

natuurkunde in de praktijk brengen