Informatiedagen

Informatiemomenten Ostrea Lyceum 2017

In week 3 en 4 werden er op de verschillende locaties informatieavonden georganiseerd voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers. Tijdens deze avonden volgden ouders/verzorgers en leerlingen een apart programma. De leerlingen volgden verschillende lesjes en ouders/verzorgers kregen algemene en afdelingsgerichte informatie en hadden de gelegenheid om rond te kijken in de school en vragen te stellen. We konden op deze avonden weer aan zeer veel ouders en leerlingen een goede indruk te geven van wat het Ostrea Lyceum te bieden heeft.

Voor iedereen die deze avonden heeft gemist of graag nogmaals (een andere locatie van) onze school wil bezoeken, organiseren wij een extra informatiemiddag op woensdag 22 maart op alle locaties. De middag begint om 14.30 uur en zal ongeveer een uur duren.

Afdeling

bb/kb

's-Heer Elsdorpweg 4 Goes

mavo

Fruitlaan 3 Goes

havo

Fruitlaan 3 Goes

vwo

Bergweg 4 Goes

U kunt zich voor deze middag opgeven via de button aanmelden op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging per e-mail. Wilt u er bij het aanmelden op letten dat u een correct e-mailadres invoert? Houdt u voor het ontvangen van de bevestiging ook de map ongewenste e-mail in de gaten, sommige providers markeren deze automatische e-mails als ongewenst. Wanneer u geen bevestiging ontvangen hebt, neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0113-212020.

U ontvangt over deze middag vooraf geen informatie meer van ons, maar we verwachten u op 22 maart op de locatie waarvoor u heeft aangemeld. U kunt zich daar melden bij de receptie.

In week 49 of 50 ontvingen alle basisscholen in de regio informatiepakketjes, bestemd voor de leerlingen van groep 8. Komt u niet uit de regio, neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0113-212020 of stuur een e-mail naar info@ostrealyceum.nl. Wij sturen u dan een pakketje toe.

Hieronder ziet u een aantal foto's van de informatieavonden. Zo krijgt u een indruk van wat er op zo'n avond te beleven is op het Ostrea Lyceum.

informatiemarkt voor ouders

proefjes doen bij scheikunde

lessen volgen

natuurkunde in de praktijk brengen