Proeflessen op het Ostrea

Dit jaar nieuw op het Ostrea Lyceum. Leerlingen uit groep 8 (eventueel groep 7) die willen weten hoe een gewone schooldag op het Ostrea Lyceum eruit ziet, kunnen zich aanmelden voor een proefles. Ouders en leerlingen kijken een middag mee op onze school.

De middagen zijn gepland op maandag 11 en donderdag 14 februari van 14.20-16.00 uur op alle locaties. Na ontvangst starten we met een rondleiding door het schoolgebouw en aansluitend volgen de leerlingen een proefles. Ouders kunnen kiezen of zij meekijken in die les, of liever in gesprek gaan met de afdelingsleider voor meer informatie. Dit kan op elk niveau, maar natuurlijk adviseren we dat je een middag kiest op het niveau waarop je verwacht in te stromen.

Op deze manier maak je kennis met (een deel van) de vakken en met de manier van lesgeven op het voortgezet onderwijs. Zo kun je echt de sfeer proeven en leer je het gebouw al een beetje kennen. Dit alles kan helpen de overstap in augustus makkelijker te maken.

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar info@ostrealyceum.nl .

Binnenkort kun je je via deze pagina aanmelden voor de proeflessen.