Hoe ziet een gewone schooldag eruit op het Ostrea Lyceum?

Wil jij weten hoe een gewone schooldag eruit ziet? Dat kan! Je kunt je dan aanmelden voor een rondleiding in één van de schoolgebouwen.

Wat kun je verwachten van deze rondleiding?

Allereerst word je natuurlijk (en je mag je vader of moeder meenemen) netjes op school ontvangen met een welkomstwoordje. Daarna lopen we de school in en gaan we daadwerkelijk ook kort enkele lessen bezoeken die op dat moment gegeven worden. Iemand van het Ostrea Lyceum gaat met jullie mee. Je ziet dan écht hoe er les wordt gegeven en hoe groot de klassen zijn. Tijdens deze rondleiding is er een pauze voor leerlingen. Deze ga je ook meemaken om op die manier te ervaren hoe dat er aan toe gaat.

Waar en Wanneer?

Het Ostrea Lyceum heeft drie locaties; alle vwo leerlingen zitten dit schooljaar op de Bergweg (volgend jaar op de Fruitlaan), alle vmbo leerlingen B-K zitten dit schooljaar op de ’s-Heer Elsdorpweg (volgend jaar op de Bergweg), de havo leerlingen zitten op de Fruitlaan (dat blijft ook volgend jaar zo en de mavo leerlingen zitten dit schooljaar op de Fruitlaan (en volgend jaar op de ’s-Heer Elsdorpweg). Je kunt je voor deze rondleiding op één van de locaties op de volgende data en tijden opgeven:

- Woensdag 7 februari van 13:35-15:25 uur
- Dinsdag 13 februari van 9:30-11:30 uur
- Woensdag 14 februari van 13:35-15:25 uur
- Dinsdag 13 maart van 9:30-11:30 uur
- Woensdag 14 maart van 13:35-15:25 uur

Omdat dit onder schooltijd is, verzoeken we u om voorafgaand aan de aanmelding te overleggen met de leerkracht van uw zoon/dochter.

Aanmelden

Aanmelden gaat digitaal via de button 'aanmelden' op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging per e-mail. Wilt u er bij het aanmelden op letten dat u een correct e-mailadres invoert? Houdt u voor het ontvangen van de bevestiging ook de map 'ongewenste e-mail' in de gaten, sommige providers markeren deze automatische e-mails als 'ongewenst'. Wanneer u geen bevestiging ontvangen hebt, neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0113-212020 of stuur een e-mail naar info@ostrealyceum.nl .