Make music!

Locatie Oost

Als jij al wel een muziekinstrument kunt bespelen of juist niet, terwijl je wel graag eens een muziekinstrument zou willen bespelen, of als je zou willen zingen en dit allemaal samen in een band, dan móet je je wel inschrijven voor deze module!

In deze module ga je verschillende muziekinstrumenten leren kennen en ga je die ook bespelen. Je gaat ook naar anderen luisteren hoe die hun instrument bespelen en welke zangstemmen er allemaal in de groep aanwezig zijn. Maar je gaat vooral heel veel samen in wisselende samenstellingen met elkaar muziek maken. Oude nummers, nieuwe nummers, die allemaal opgenomen worden, zodat jij en je medeleerlingen kunnen horen wat helemaal te gek klinkt of hier en daar juist een beetje anders moet. Uiteindelijk ga je samen met anderen dé wereldhit van het jaar schrijven en uiteraard opnemen. Daar hoort natuurlijk een clip bij die ook door jou en de andere leerlingen bedacht en opgenomen gaat worden.