Een steentje bijdragen aan de maatschappij, dat vinden we belangrijk. Daarom organiseren leerlingen en docenten ieder jaar een jaaractie, waarmee we geld ophalen voor een goed doel. Dit schooljaar is ons doel de Plastic Soup Foundation. Omdat we maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid belangrijk vinden, verbinden we ons graag een jaar aan deze stichting. De Plastic Soup Foundation is een van oorsprong Nederlandse stichting met als missie 'No plastic waste in our water'! De stichting bestaat sinds 2011 en investeert vooral in het aanpakken van de bronnen van de vervuiling. Onze school investeert ook: ten eerste willen we een mooi geldbedrag ophalen met alle acties die dit jaar georganiseerd zullen worden voor dit goede doel en ten tweede willen we de leerlingen ervan bewust maken zorgvuldig met onze aarde om te gaan.