Wij willen je graag leren kennen!

Wil je zelf ervaren hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Bezoek dan (een van) onze activiteiten!

Bekijk hier ons magazine voor groep 8 leerlingen!

Junior Academy

Is het einde van jouw basisschoolperiode in zicht en wil je alvast weten hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Dan is de Junior Academy iets voor jou! Dat is de vroegere Brein Brekers Club, maar dan in een nieuw jasje. Je maakt tijdens dit programma kennis met de vakken die je op de middelbare school gaat krijgen en ervaart hoe een normale schooldag eraan toegaat. Op deze manier wordt de overstap van basis- naar voortgezet onderwijs voor jou een stuk makkelijker!

Open Huis

Bezoek ons online open huis

Kom alles over het Ostrea Lyceum te weten tijdens ons Open Huis. Bedoeld voor leerlingen en ouders/verzorgers. Je maakt kennis met onze school, leerlingen en docenten. Aanmelden kan via onze website vanaf 6 december. Vanwege Corona zijn alle data, tijden en het programma van dit Open Huis onder voorbehoud.

Meelopen

Kom een middagje meelopen

Tijdens de meeloopmiddagen kun je ervaren hoe een normale schooldag op het Ostrea Lyceum eruitziet. Je maakt tijdens zo’n dag kennis met (een deel van) de vakken en met de manier van lesgeven op het voortgezet onderwijs. Zo weet je wat je kunt verwachten wanneer je de stap maakt naar het voortgezet onderwijs. Aanmelden kan via onze website vanaf 6 december. Vanwege Corona zijn alle data, tijden en het programma van de meeloopmiddagen onder voorbehoud.

Telefonisch spreekuur

Voor ouders/verzorgers die aanvullende informatie willen over bijvoorbeeld onderwijszaken, begeleiding of begaafdheid zitten wij op 23 februari tussen 10.00 en 12.00 uur klaar om alle vragen telefonisch te beantwoorden.

Ostrea Game

OstreaGame

Wil je op een leuke manier onze school leren kennen en ook nog eens kans maken op een mooie prijs? Doe dan mee met de OstreaGame! Door het spel te spelen, kom je steeds meer te weten over het Ostrea Lyceum. Ga naar www.ostreagame.nl, maak een account aan en start met het spel.