Wij willen je graag leren kennen!

Wil je zelf ervaren hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Bezoek dan (een van) onze activiteiten!

Bekijk hier ons magazine voor groep 8 leerlingen!

Open Huis

Online open huis (terugblik)

Op 8, 9 en 10 februari 2021 organiseerden wij ons online Open Huis op alle afdelingen. Via het Ostrea Jeugd- en sportjournaal maakten groep 8 leerlingen kennis met leerlingen en docenten en konden zij sfeer proeven op onze school en de gebouwen alvast een beetje leren kennen. Ook konden online proeflesjes worden gevolgd waarvoor leerlingen eerder thuis een pakketje met werkbladen en materialen hadden gekregen.

Meet & Greet

Doe mee met onze Meet & Greet

Van 23 t/m 25 februari organiseerden wij een online ontmoeting met groep 8 leerlingen, hun ouders/verzorgers, een brugklasmentor en brugklasleerlingen. Zo konden leerlingen hun laatste vragen ook nog beantwoord krijgen.

Telefonisch spreekuur

Voor ouders/verzorgers die aanvullende informatie wilden over bijvoorbeeld onderwijszaken, begeleiding of begaafdheid zaten wij op 23 februari tussen 10.00 en 12.00 uur klaar om alle vragen telefonisch te beantwoorden.

Ostrea Game

OstreaGame

Via de Ostrea Game konden leerlingen op een leuke manier onze school leren kennen en ook nog eens kans maken op een mooie prijs. Inmiddels is de winnaar bekend. Door het spel te spelen, kwam hij steeds meer te weten over het Ostrea Lyceum, leverde de juiste slagzin in en won daarmee de mooie AirPods.