meet & Greet

In plaats van de geplande extra informatieavond voor ouders/verzorgers op 22 februari, organiseren we op die datum een meet & greet voor alle groep 8 leerlingen en hun ouders/verzorgers. We hopen dat we tegen die tijd weer leerlingen in de school mogen ontvangen zodat we jullie in kleine groepjes, samen met je ouder(s)/verzorger(s) rond kunnen leiden in de schoolgebouwen. Zo kunnen we je (hopelijk) toch nog een keer de kans bieden om onze school live te komen bekijken in plaats van alleen online.

Wanneer dat op 22 februari nog steeds niet mag (we hopen natuurlijk van wel!), schakelen we over naar een online meet & greet op diezelfde dag. Leerlingen van groep 8, ouder(s)/verzorger(s), docenten en onze leerlingen kunnen elkaar dan online ontmoeten en spreken.

De middag is van 15.00-17.00 uur gepland. Binnen dit tijdslot krijg je een persoonlijke starttijd toegewezen van ons. Deze ontvang je per mail. Hou je ook aan die tijd, want op die manier kunnen we voorkomen dat er grote groepen mensen tegelijk de school inkomen (of buiten in de kou moeten wachten tot ze naar binnen mogen). Als we toch over moeten naar online ontvang je ook een mail met de tijd waarop we jou en je ouder(s)/verzorger(s) online verwachten.

Aanmelden voor deze activiteit kan via het formulier onderaan deze pagina. Kies een locatie naar keuze en vergeet niet een goed mailadres in te vullen. Enkele dagen voor 22 februari ontvang je namelijk van ons een mail met verdere informatie, de exacte tijd waarop we je verwachten en een link (als we toch over moeten op online).

Voor wie?

Leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers krijgen, als het kan, een rondleiding door een locatie naar keuze. Als dat op 22 februari nog steeds niet mag, ontmoeten we elkaar online.

WANNEERHOE LAATAFDELING
22 februari 202215.00 -17.00 uurAlle afdelingen

WAAR

Meld je aan, kies een locatie naar keuze en je ontvangt per mail alle info.

Hopelijk kan deze Meet & Greet op school plaatsvinden. Zo niet, dan schakelen we over naar een online ontmoeting op dezelfde dag.
Meld je nu aan!

Wil je deelnemen aan de Meet & Greet? Meld je dan snel aan! Aanmelden kan t/m dinsdag 15 februari. Vooraf ontvang je van ons een mail met alle info.

Open Huis (online)

Omdat ons fysieke open huis niet door kan gaan vanwege corona, hebben we een leuk online alternatief bedacht.

meer info
Ostrea Game
OstreaGame

Met een leuke quiz de school leren kennen!

meer info
Filmpjes

Bekijk onze filmpjes die je kunnen helpen bij het maken van jouw keuze.