meet & Greet

In plaats van de geplande extra informatieavond voor ouders/verzorgers op 22 februari, organiseren we op die datum een meet & greet voor alle groep 8 leerlingen en hun ouders/verzorgers. We hopen dat we tegen die tijd weer leerlingen in de school mogen ontvangen zodat we jullie in kleine groepjes, samen met je ouder(s)/verzorger(s) rond kunnen leiden in de schoolgebouwen. Zo kunnen we je (hopelijk) toch nog een keer de kans bieden om onze school live te komen bekijken in plaats van alleen online.

De middag is van 15.00-17.00 uur gepland. Binnen dit tijdslot krijg je een persoonlijke starttijd toegewezen van ons. Deze ontvang je per mail. Hou je ook aan die tijd, want op die manier kunnen we voorkomen dat er grote groepen mensen tegelijk de school inkomen (of buiten in de kou moeten wachten tot ze naar binnen mogen). 

Aanmelden voor deze activiteit kan via het formulier onderaan deze pagina. Kies een locatie naar keuze en vergeet niet een goed mailadres in te vullen. Enkele dagen voor 22 februari ontvang je namelijk van ons een mail met verdere informatie en de exacte tijd waarop we je verwachten. 

Voor wie?

Leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers krijgen, als het kan, een rondleiding door een locatie naar keuze. Als dat op 22 februari nog steeds niet mag, ontmoeten we elkaar online.

WANNEERHOE LAATAFDELING
22 februari 202215.00 -17.00 uurAlle afdelingen 

 

WAAR

Meld je aan, kies een locatie naar keuze en je ontvangt per mail alle info.

Hopelijk kan deze Meet & Greet op school plaatsvinden. Zo niet, dan schakelen we over naar een online ontmoeting op dezelfde dag.
Meld je nu aan!

Wil je deelnemen aan de Meet & Greet? Meld je dan snel aan! Aanmelden kan tot dinsdag 15 februari. Vooraf ontvang je van ons een mail met alle info.

Online aanmelden was mogelijk t/m 14 februari. Daarna toch nog aanmelden? Neem telefonisch contact op via 0113-212020 of stuur een mail naar info@ostrealyceum.nl.
Filmpjes
Filmpjes

Bekijk onze filmpjes die je kunnen helpen bij het maken van jouw keuze.

Meer info