Meet & greet

met onze brugklassers en brugklasmentoren

In deze Meet & Greet ontmoeten jij en je ouders/verzorgers online, via MS Teams, een onderbouwmentor met een aantal brugklassers. Onze brugklassers vertellen hoe hun eerste jaar op onze school is en jij en je ouders/verzorgers kunnen al jullie vragen stellen aan deze mentor en/of brugklasleerlingen.

Je schrijft je in voor één van de tijdsloten in onderstaand formulier. Kies een tijdslot en de brugklas (afdeling) waarover jij meer wilt weten en wij delen je in bij de juiste mentor. Per tijdslot kan maar een beperkt aantal deelnemers meedoen, omdat we de groepen niet te groot willen maken. Meld je dus snel aan, want vol=vol!

Voorafgaand aan de Meet & Greet ontvang je van ons -op het mailadres wat je hieronder hebt ingevuld- de link naar de online bijeenkomst.

Zo kun je toch alvast kennismaken en krijg je het antwoord op al je vragen.

Let op: dit is een groepsbijeenkomst, dus vragen over persoonlijke situaties worden hier niet beantwoord. In dat geval kun je (ook) gebruik maken van het telefonisch spreekuur op 23 februari (meer informatie daarover vind je ook op deze website). Of je maakt een persoonlijke afspraak via 0113-212020.

Voor wie?

Leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers maken online kennis met onze leerlingen en mentoren.

WANNEERHOE LAATAFDELING
23 februari 2021 15.30 uurAlle afdelingen
23 februari 2021 19.30 uurAlle afdelingen (VOL)
24 februari 2021 ​15.30 uurAlle afdelingen
24 februari 2021 ​19.30 uurAlle afdelingen
25 februari 2021 ​15.30 uurAlle afdelingen
25 februari 2021 ​19.30 uurAlle afdelingen

WAAR

De Meet & Greet is online. Meld je aan en je ontvangt van ons een link voor de bijeenkomst.

Tijdens de Meet & Greet kun je al je vragen stellen aan brugklasleerlingen en hun mentor.
Meld je nu aan!

Wil je deelnemen aan de Meet & Greet? Meld je dan snel aan! Aanmelden kan t/m zondag 21 februari. Vooraf ontvang je van ons een link waarmee je aan de online bijeenkomst kunt deelnemen.

Online aanmelden was mogelijk t/m 21 februari. Daarna toch nog aanmelden? Neem telefonisch contact op via 0113-212020 of stuur een mail naar info@ostrealyceum.nl.
Open Huis
Online open huis (terugblik)

Op alle locaties werd een online Open Huis georganiseerd.

Telefonisch spreekuur

Voor ouders/verzorgers die meer informatie willen.

Ostrea Game
OstreaGame

Speel mee en maak kans op mooie prijzen!