Online informatieavond

Informatieavond in talkshowvorm

Op 7 december organiseren wij een leuke en interactieve online informatieavond voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers. In de vorm van een talkshow 'Ostrea draait door' presenteren wij onze school en kun je zelf keuzes maken over welke onderwerpen je -naast het algemene deel- meer informatie wilt hebben.

Geen saai verhaal, maar een leuk en afwisselend inkijkje in onze school.

Tijdens deze avond is ook een mogelijkheid om vragen te stellen via de chatfunctie. Op die manier hopen we  een goed beeld te kunnen geven over onze opleidingen en de extra's die wij aanbieden. De avond duurt ongeveer een uur.

Aanmelden voor deze avond kan via onderstaand formulier. Ontmoeten we jullie daar ook?

Voor wie, waar en wanneer?

Op 7 december om 19.30 uur voor leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers. Gewoon vanuit je eigen huiskamer!

Aanmelden?

Aanmelden kan tot maandag 7 december 17.00 uur via onderstaand formulier!

Maak online kennis met het Ostrea Lyceum!

Tijdens het schooljaar organiseren we verschillende momenten waarop je kunt kennismaken met onze school.

Vragen of opmerkingen? Bel of mail ons! 0113-2102020 of info@ostrealyceum.nl
Je kunt je niet meer digitaal aanmelden. Wil je toch nog graag meedoen, stuur dan een e-mail naar info@ostrealyceum.nl of bel 0113-212020.
Junior Academy

Kennismaken met het voortgezet onderwijs? Meld je aan voor de Junior Academy!

Open Huis
Bezoek ons online open huis

Eind januari wordt op alle locaties een online Open Huis georganiseerd.

Meelopen
Kom een middagje meelopen

Weten hoe een gewone schooldag eruit ziet? Dat kan! Meld je aan voor een meeloopmiddag!

Telefonisch spreekuur

Voor ouders/verzorgers die meer informatie willen.

Ostrea Game
OstreaGame

Speel mee en maak kans op mooie prijzen!