Wil je graag een keer meelopen?

Is het einde van jouw basisschoolperiode in zicht en wil je alvast weten hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Dan kun je een middagje meelopen!

Je maakt tijdens deze dag kennis met de vakken die je op de middelbare school gaat krijgen en ervaart hoe een normale schooldag eraan toegaat. Op deze manier wordt de overstap van basis- naar voortgezet onderwijs voor jou een stuk makkelijker.

Wat ga je doen?

Voordat we van start gaan, word je natuurlijk netjes op school ontvangen door een docent. Daarna lopen we naar de klas waarin je een middagje meeloopt. Misschien wel in een klas waar je al iemand kent. Je ziet dan écht hoe er les wordt gegeven en hoe groot de klassen zijn.

Waar?

Het Ostrea Lyceum heeft drie locaties; alle vwo- en havoleerlingen zitten op de Fruitlaan, alle vmbo b-k-gl leerlingen zitten op de Bergweg en de mavoleerlingen zitten op de ’s-Heer Elsdorpweg.

WANNEER?

Donderdag 13 februari 2020 (VOL)14.20 t/m 16.00 uur
Maandag 17 februari 202014.20 t/m 16.00 uur

Meeloopdag

Wil jij weten hoe een gewone schooldag eruit ziet? Dat kan! Je kunt je dan aanmelden voor een middagje meelopen met een brugklas in één van de schoolgebouwen.

Omdat de meeloopdagen onder schooltijd zijn, adviseren we om voorafgaand aan de aanmelding te overleggen met de leerkracht van groep 8.
Meld je nu aan!

Wil je deelnemen aan een meeloopdag en heb je overlegd met je leerkracht? Meld je dan aan voor 3 februari 2020. Wacht niet te lang, want per afdeling is er een beperkt aantal plaatsen (vol = vol)!

Andere activiteiten

Kennismaken
Later kennismaken

De kennismakingsactiviteiten gemist, of instromen klas 2 of hoger? Neem dan contact met ons op!