Benieuwd wat we nog meer doen?

 

OstreAcademy

OstreAcademy

Als jij volgend jaar voor het eerst naar het Ostrea komt, word je automatisch lid van de OstreAcademy. Dan krijg je de kans om deel te nemen aan allerlei verrassende en boeiende modules die wel even anders zijn dan het normale lesaanbod. En je mag nog zelf kiezen welke modules je gaat volgen ook! Nieuwsgierig geworden? Klik hier maar eens…..

OstreAcademy
Sport

Sport

Bewegen is belangrijk! Daarom kun je op het Ostrea Lyceum verschillende vakken volgen die te maken hebben met gezondheid en bewegen. Ben jij ‘sportminded’? Lees dan snel verder.

Lees meer
Brugklas

Brugklas

De brugklas is dé kick-off van jouw middelbare schoolcarrière. En dat is best spannend. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je jezelf op je plek voelt.

Lees meer
Kunst & cultuur

Kunst & Cultuur

Ben je creatief en houd je van kunst en cultuur? Dan ben je op het Ostrea Lyceum op de juiste plek. Op onze school kun je op allerlei manieren je talenten laten zien en ontwikkelen.

Lees meer
Maat- schappij

Maatschappij

Een steentje bijdragen aan de maatschappij; dat vinden we belangrijk. Daarom bieden we allerlei mogelijkheden om iets extra's te doen.

Lees meer
Bèta

Bèta

Ben je gek op natuur, leven en technologie en wil je daar alles over leren? Bekijk dan deze special.

Lees meer