Kies de opleiding die bij jou past

Vmbo

Vmbo

De basisberoeps- en kaderberoepsgerichte leerweg vind je aan de Bergweg. Beide opleidingen bieden jou een veilige basis waar aandacht en structuur centraal staan. Dat betekent dat je les krijgt van een klein en herkenbaar docententeam. Zo zorgen we ervoor dat jij optimaal kunt leren en de begeleiding krijgt die je nodig hebt!

Lees meer
Mavo

Mavo

De mavo bevindt zich aan de ‘s-Heer Elsdorpweg en is kleinschalig georganiseerd. Vanaf augustus 2023 verhuisd de mavo naar de Fruitlaan. Op de mavo kennen we verschillende theoretische- en praktische vakken waarin examen gedaan kan worden. In klas 2 kies je een vakkenpakket dat bij jou past en waarmee je opgeleid wordt voor niveau 3 of 4 van het mbo of waarmee je door kunt stromen naar de havo.

Lees meer
Havo

Havo

De havo bevindt zich aan de Fruitlaan en bereidt jou voor op het hoger beroepsonderwijs (hbo) door te werken aan relevante vaardigheden. Vanaf de brugklas leer je zelfstandig te werken en te plannen, samen te werken, te communiceren en te presenteren. Door uitdagend onderwijs te verzorgen, samen te werken met andere leerlingen en door intensief contact met de docent zorgen wij voor de perfecte motivatie!

Lees meer
Vwo

Vwo

Het vwo vind je samen met de havo aan de Fruitlaan. Deze opleiding bereidt jou voor om te gaan studeren aan een hbo- of universitaire opleiding en duurt zes jaar. Op het vwo kennen we twee opleidingen; het atheneum en het gymnasium. Bij het gymnasium krijg je les in de talen Latijn en Grieks uit de klassieke oudheid.

Lees meer
LOB

LOB

Tijdens jouw middelbare schooltijd maak je keuzes. En omdat we weten dat die keuzes niet altijd makkelijk zijn, helpen we je daar bij.

Lees meer