Wij willen je graag leren kennen!

Wil je zelf ervaren hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Bezoek dan (een van) onze activiteiten!

Brein brekers

De Breinbrekers

Is het einde van jouw basisschoolperiode in zicht en wil je alvast weten hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Dan is de Brein Brekers Club iets voor jou! Je maakt tijdens dit programma kennis met de vakken die je op de middelbare school gaat krijgen en ervaart hoe een normale schooldag eraan toegaat. Op deze manier wordt de overstap van basis- naar voortgezet onderwijs voor jou een stuk makkelijker!

Info avond

Bezoek een infoavond

Kom alles over het Ostrea Lyceum te weten tijdens een van onze informatieavonden. Leerlingen en ouders/verzorgers volgen tijdens deze avonden een gescheiden programma. De leerlingen volgen verschillende lesjes en ouders/verzorgers krijgen algemene en afdelingsgerichte informatie. Natuurlijk heeft iedereen de gelegenheid om rond te kijken in de school en vragen te stellen.

Meelopen

Kom een middagje meelopen

Tijdens de meeloopmiddagen kun je ervaren hoe een normale schooldag op het Ostrea Lyceum eruitziet. Je maakt tijdens zo’n dag kennis met (een deel van) de vakken en met de manier van lesgeven op het voortgezet onderwijs. Zo weet je wat je kunt verwachten wanneer je de stap maakt naar het voortgezet onderwijs.