Informatieavonden

Is het einde van jouw basisschoolperiode in zicht en wil je alvast weten hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Meld je dan aan voor één van onze infoavonden.

Tijdens de informatieavonden krijgen je ouder(s) en/of verzorger(s) informatie over het Ostrea Lyceum, terwijl jij echte lessen gaat volgen! Zo weet je precies wat je kunt verwachten en ervaar je hoe een normale les eraan toegaat. Samen kiezen jullie voor de informatieavond van de opleiding waarvoor je verwacht een advies te krijgen. Ben je daar nog niet helemaal zeker van? Dan kun je natuurlijk ook meerdere informatieavonden bezoeken.

Heb je al een advies gekregen en wil je weten welke avond je het beste kunt bezoeken? Misschien kan onderstaand overzicht je helpen om te kiezen. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Informatieavond

Advies basisschool

Basis/kader/gemengde leerweg* Basis
* Kader
* Basis/kader
* Kader/gemengde leerweg
* Gemengde leerweg
Mavo* Gemengde/theoretische leerweg
* Theoretische leerweg
Havo en vwo* Theoretische leerweg/havo
* Havo
* Havo/vwo
* Vwo

Voor wie?

We organiseren de informatieavonden voor leerlingen uit groep 8 en hun ouder(s) en/of verzorger(s).

WANNEER EN WAAR?

14 januari 15.00 uur en 18.30 uurVmbo (basis/kader/gemengde leerweg), locatie Bergweg
16 januari 17.15 uur en 19.45 uurMavo, locatie Elsdorpweg
20 januari 19.00 uurHavo & vwo, locatie Fruitlaan
21 januari 19.00 uurHavo & vwo, locatie Fruitlaan

Waar?

De informatieavonden worden gegeven op verschillende locaties. De locatie is afhankelijk van de afdeling die bezocht wordt. Voor vmbo is dat locatie Bergweg, voor mavo is dat locatie Elsdorpweg en voor havo en vwo worden de informatieavonden gegeven op locatie Fruitlaan.

Tijdens de informatieavond krijgen jij en jouw ouder(s) en/of verzorger(s) alle informatie die nodig is om een goede keuze te kunnen maken!
Meld je nu aan!

Wil je deelnemen aan de informatieavond? Meld je dan aan voor 7 januari 2020. Wacht niet te lang, want daarna kunnen we niet meer garanderen dat je bij klasgenootjes in de groep komt.

Andere activiteiten

Brein brekers
De Breinbrekers

Kennismaken met het voortgezet onderwijs? Meld je aan voor de Brein Brekers Club!

meer info
Meelopen
Kom een middagje meelopen

Weten hoe een gewone schooldag eruit ziet? Dat kan! Meld je aan voor een meeloopmiddag!

meer info