open huis (online)

Is het einde van jouw basisschoolperiode in zicht en wil je alvast weten hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Meld je dan aan voor ons online open huis. Vanwege gewijzigde coronamaatregelen mogen we helaas geen bezoekers meer in de school ontvangen, daarom zorgen we ervoor dat je online een goede indruk van onze school kunt krijgen.

Tijdens het open huis, wat op alle locaties georganiseerd wordt, krijg jij op een leuke manier informatie over het Ostrea Lyceum! Je kunt de gebouwen, docenten en leerlingen alvast een beetje leren kennen. Maak samen met je ouder(s)/verzorger(s) de keuze voor het open huis van de opleiding waarvoor je verwacht een advies te krijgen en volg onze live-uitzending op ondergenoemde dagen. Ben je daar nog niet helemaal zeker van? Dan kun je natuurlijk ook voor meerdere dagen aanmelden. Of je kijkt alle filmpjes later terug via onze website.

Om je aan te melden, selecteer je de locatie van jouw keuze. Vul je gegevens in en na aanmelding sturen wij je een bevestigingsmail. Voorafgaand aan de gekozen avond(en), ontvang je van ons alle praktische informatie.

Heb je al een advies gekregen en wil je weten welk open huis je het beste kunt bekijken? Misschien kan onderstaand overzicht je helpen om te kiezen. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Open huis

Advies basisschool

Basis/kader/gemengde leerweg* Basis
* Kader
* Basis/kader
* Kader/gemengde leerweg
* Gemengde leerweg
Bergweg 4
Mavo* Gemengde/theoretische leerweg
* Theoretische leerweg
's-Heer Elsdorpweg 4
Havo en vwo* Theoretische leerweg/havo
* Havo
* Havo/vwo
* Vwo
Fruitlaan 3

Voor wie?

We organiseren vanwege gewijzigde coronamaatregelen een online open huis voor leerlingen uit groep 8. Daar laten we je kennismaken met onze school, leerlingen en docenten.

WANNEER EN WAAR?

8 februari 2021

mavo brugklassen
9 februari 2021 mavo/havo-,  havo-, havo/vwo- en vwo-brugklassen
10 februari 2021 basis/kader en kader/gemengde leerweg brugklassen

Waar?

Dit jaar hebben we een online open huis op alle afdelingen. Ons advies is om aan te melden voor de afdeling waarvoor je een advies krijgt (of misschien al hebt gekregen). Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor meerdere avonden.

Tijdens het open huis krijg je alle informatie die nodig is om een goede keuze te kunnen maken!
Meld je nu aan!

Wil je deelnemen aan het online open huis? Meld je dan snel aan! Aanmelden kan tot en met 31 januari. Je krijgt dan voorafgaand aan de gekozen avond(en) alle praktische informatie toegestuurd.

Andere activiteiten

Junior Academy

Kennismaken met het voortgezet onderwijs? Meld je aan voor de Junior Academy!

Meelopen
Kom een middagje meelopen

Weten hoe een gewone schooldag eruit ziet? Dat kan! Meld je aan voor een meeloopmiddag!

Telefonisch spreekuur

Voor ouders/verzorgers die meer informatie willen.

Ostrea Game
OstreaGame

Speel mee en maak kans op mooie prijzen!