boekflix-de leesclub

Locatie Zuid

Als jij die lezer(es) bent die niet alleen graag leest, maar ook allerlei ideeën, vragen en beelden krijgt bij het lezen van je boeken en graag met andere lezers hierover van gedachten wil wisselen en als jij ook die lezer(es) bent die wel eens wil weten welke andere (soorten) boeken er wel niet te vinden zijn, kun je nu stoppen met het lezen van deze folder en direct kiezen voor deze module!

In deze module krijg je als eerste de nieuwste boeken te zien, van allerlei soorten en maten, en wordt jou duidelijk hoe je kunt bepalen of een boek nou wel of niet iets is voor jou. Niet alleen ga je verschillende boeken lezen, maar door allerlei activiteiten ga je ook aan anderen vertellen welke ideeën en beelden bij jou opkwamen tijdens het lezen en hoor je dus ook hoe anderen het boek zien. Je gaat ook ervaren hoe jij je mening over een boek kunt vormen en uiten en in hoeverre jouw mening overeenkomt met die van de andere leerlingen die hetzelfde werk hebben gelezen. Dit alles in een uiterst prettige leessfeer in de mediatheek. Aan het einde van de module ga je, samen met andere leerlingen, van verschillende boeken bijvoorbeeld een promotiefilmpje maken.