Wij willen je graag leren kennen!

Wil je zelf ervaren hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Bezoek dan (een van) onze activiteiten! 

Junior Academy

Junior Academy

Is het einde van jouw basisschoolperiode in zicht en wil je alvast weten hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Dan is de Junior Academy iets voor jou! Dat is de vroegere Brein Brekers Club, maar dan in een nieuw jasje. Je maakt tijdens dit programma kennis met de vakken die je op de middelbare school gaat krijgen en ervaart hoe een normale schooldag eraan toegaat. Op deze manier wordt de overstap van basis- naar voortgezet onderwijs voor jou een stuk makkelijker!

meer info
Open Huis

Bezoek ons open huis

Kom alles over het Ostrea Lyceum te weten tijdens ons Open Huis. Bedoeld voor leerlingen en ouders/verzorgers. Door middel van leuke activiteiten maken zij kennis met onze school. Aanmelden kan via onze website vanaf 6 december. Vanwege Corona zijn alle data, tijden en het programma van dit Open Huis onder voorbehoud.

meer info
Meelopen

Kom een middagje meelopen

Tijdens de meeloopmiddagen kun je ervaren hoe een normale schooldag op het Ostrea Lyceum eruitziet. Je maakt tijdens zo’n dag kennis met (een deel van) de vakken en met de manier van lesgeven op het voortgezet onderwijs. Zo weet je wat je kunt verwachten wanneer je de stap maakt naar het voortgezet onderwijs. Aanmelden kan via onze website vanaf 6 december. Vanwege Corona zijn alle data, tijden en het programma van de meeloopmiddagen onder voorbehoud.

meer info
Informatie- avond ouders

Informatieavond ouders

Ouders/verzorgers die aanvullende informatie willen over bijvoorbeeld onderwijszaken, begeleiding of begaafdheid, kunnen onze extra informatieavond bezoeken op dinsdagavond 23 februari. Deze avond is alleen voor ouders/verzorgers en zonder leerlingprogramma. Vanwege Corona zijn alle data, tijden en het programma van de informatieavond voor ouders onder voorbehoud.

meer info
OstreaGame

OstreaGame

Wil je op een leuke manier onze school leren kennen en ook nog eens kans maken op een mooie prijs? Doe dan mee met de OstreaGame! Door het spel te spelen, kom je steeds meer te weten over het Ostrea Lyceum. Ga naar www.ostreagame.nl, maak een account aan en start met het spel.

meer info