Wij willen je graag leren kennen!

Wil je zelf ervaren hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Bezoek dan (een van) onze activiteiten!

Bekijk hier ons magazine voor groep 8 leerlingen. Deze zijn in de week van 8 november verstuurd naar alle basisscholen in de regio. Geen magazine ontvangen van de basisschool? Neem even contact met ons op, dan sturen we er één per post. Dat kan telefonisch via 0113-212020 of per mail naar info@ostrealyceum.nl.

Let op: mochten de Coronamaatregelen weer aangepast worden, dan wijzigen deze data en activteiten mogelijk nog. Op de website staat altijd de meest actuele informatie.

Junior Academy

Is het einde van jouw basisschoolperiode in zicht en wil je alvast weten hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Dan is de Junior Academy iets voor jou! Je maakt tijdens dit programma kennis met de vakken die je op de middelbare school gaat krijgen en ervaart hoe een normale schooldag eruit ziet. Op deze manier wordt de overstap van basis- naar voortgezet onderwijs voor jou een stuk makkelijker!

Online voorlichting

Op 16 en 17 november organiseert het Ostrea Lyceum samen met het Goese Lyceum een gezamenlijke online voorlichtingsavond. Aanmelden voor deze avond is niet nodig.

Open Huis

Op 19 januari 2022 organiseren we op alle afdelingen een open huis. Kies het tijdslot en de afdeling waar jij wilt komen kijken en meld je aan!

Digitale infoavond

Ostrea Jeugdjournaal (online)

Zit jij in groep 7 of 8 en wil je alvast meer weten over onze school? Kijk dan op 21 december naar ons Ostrea Jeugdjournaal waar je ook nog de gelegenheid hebt om vragen te stellen

Extra infoavond

Extra infoavond voor ouders

Voor ouders/verzorgers die aanvullende informatie wilden over bijvoorbeeld onderwijszaken, begeleiding of begaafdheid.

Ostrea Game

OstreaGame

Wil je op een leuke manier onze school leren kennen en ook nog eens kans maken op een mooie prijs? Doe dan mee met de OstreaGame!