Wij willen je graag leren kennen!

Wil je zelf ervaren hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Bezoek dan (een van) onze activiteiten!

Binnenkort vind je hier ons online magazine voor groep 8 leerlingen. Via de basisschool ontvang je een overzicht van onze kennsimakingsmomenten. Niks ontvangen? Neem dan even contact met ons op, dan sturen we het per mail naar je toe. Dat kan telefonisch via 0113-212020 of per mail naar info@ostrealyceum.nl.

Let op: mochten de Coronamaatregelen weer aangepast worden, dan wijzigen deze data en activiteiten mogelijk nog. Op de website staat altijd de meest actuele informatie.

Open Huis

Meld je aan via onze website en kom ook sfeer proeven. Er zijn leuke activiteiten en je kunt in gesprek met leerlingen en medewerkers.

meer info
Brugklas magazine

Brugklasmagazine

Speciaal voor alle groep 8 leerlingen maakten we een online Brugklasmagazine waarin we je alles vertellen over onze school. Snel lezen, dus!

meer info
Filmpjes

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! Leerlingen en medewerkers nemen je mee door de school en vertellen je in verschillende filmpjes wat je kunt verwachten als je kiest voor het Ostrea Lyceum.