¡GO OSTREA!

In de week van 25 november bieden we alle scholen in de regio de gelegenheid om met groep 8 een kijkje te komen nemen op onze school.

Deze activiteit kan niet individueel, maar alleen met de hele groep 8 van je basisschool. Lijkt dit je wel wat? Aanmelden gaat via de basisschool, dus informeer snel bij je juf of meester of jouw klas ook op bezoek komt.

Wat ga je doen?

Je krijgt een korte rondleiding en volgt met je klas een paar leuke kennismakingslesjes zodat je een goede indruk hebt van het Ostrea Lyceum en straks een weloverwogen keuze kunt maken. De school is tijdens ¡Go Ostrea! gewoon in bedrijf, dus je kunt een goede indruk krijgen van hoe het er op een gewone schooldag bij ons aan toe gaat. Je ervaart hoe er les wordt gegeven en hoe het bijvoorbeeld in pauzes gaat.

 

Waar?

Het Ostrea Lyceum heeft drie locaties; alle vwo- en havoleerlingen zitten op de Fruitlaan, alle vmbo basis/kader/gemengd-leerlingen zitten op de Bergweg en de mavoleerlingen zitten op de ’s-Heer Elsdorpweg.

WANNEER?

Maandag 1 februari 202114.40 t/m 16.15 uur
Donderdag 4 februari 202114.40 t/m 16.15 uur
Maandag 8 februari 202114.40 t/m 16.15 uur
Donderdag 11 februari 2021 14.40 t/m 16.15 uur

 

Meeloopdag

Wil jij weten hoe een gewone schooldag eruit ziet? Dat kan! Je kunt je dan aanmelden voor een middagje meelopen met een brugklas in één van de schoolgebouwen.

Kom een middagje meekijken in een echte klas en ervaar hoe het eraan toe gaat op het Ostrea Lyceum
Meld je nu aan!

Na de persconferentie van 12 januari zullen wij je informeren of de meeloopmiddagen in een andere vorm door kunnen gaan.

De meeloopmiddagen zijn i.v.m. de aangepaste coronamaatregelen helaas geannuleerd. We verwijzen voor informatiemomenten graag naar ons online Open Huis waarin ook lesjes gevolgd kunnen worden. Aanmelden voor dit Open Huis kan via https://www.ostrealyceum.nl/groep_8/open_huis

Andere activiteiten

Open Huis
Open Huis

Op 26 en 27 januari zetten we onze deuren open voor toekomstige brugklassers

meer info
Brugklas magazine
Brugklasmagazine

Online magazine voor toekomstige brugklassers

meer info
Filmpjes
Filmpjes

Bekijk onze filmpjes die je kunnen helpen bij het maken van jouw keuze.

Meer info