DE OSTREACADEMY: UITDAGEND, VERRASSEND EN OUT-OF-THE-BOX

De OstreAcademy daagt jou uit het beste uit jezelf te halen en verder te kijken dan het reguliere lesprogramma. Een school is meer dan een plek waar je leert. Daarom kijken we verder dan je cijfers. Het ontdekken van jouw
interesses en talenten, dat vinden we belangrijk. Daarom krijg je bij ons de kans jouw interesses en talenten verder te ontwikkelen.

Naast reguliere vakken kun je daarom deelnemen aan de OstreAcademy, waarin we allerlei activiteiten en lessen bieden om jou te helpen ontdekken en ontwikkelen. Daarmee kun je uiteindelijk een betere keuze voor een vakkenpakket of vervolgopleiding maken. Dat doe je samen met leerlingen uit andere klassen. Zo leer je gelijk een heleboel anderen kennen!

BIJZONDERE VAKKEN
Leren is belangrijk, maar moet vooral ook leuk en uitdagend zijn. Daarom kun je, naast alle reguliere vakken, bijzondere vakken volgen. Bijvoorbeeld Cambridge of Anglia Engels, waarmee je toegang kunt krijgen tot
diverse Engelse universiteiten. Of Spaans. Ben je liever sportief bezig? Dan kun je meedoen met de sportklas, waarin je kennis maakt met sporten die je niet beoefent tijdens de reguliere gymles.

ONTWIKKELEN VAN TALENT
Kun je dingen goed uitleggen en wil je anderen graag van jouw mening overtuigen? Wie weet mag jij het Ostrea Lyceum dan vertegenwoordigen in binnen- en buitenland samen met onze debatclub! Sta je juist graag op het podium en weet jij je helemaal in te leven in een andere rol? Dan is er een plekje voor jou binnen de toneelgroep. Ben je muzikaal, dan kun je jouw talent showen in de schoolband. Of ben je misschien een ondernemer in hart en nieren? Dan helpen we je graag met het ontwikkelen van jouw onderneemtalent in de businessschool.

OPEN PODIUM EN HET OSTREA STAGE EVENT
Ben je liever bezig met exacte vakken? Dan zijn er olympiades waar je kennismaakt met wiskunde, biologie en scheikunde. Zing je de sterren van de wereld of ben je gek op dansen? Dan kun je meedoen aan het Open Podium of het Ostrea Stage Event.