springgroep en/of verdieping turnen en acrobatiek

Locatie Oost

Als jij turnen of acrobatiek leuk vindt en je zou graag nieuwe en meer uitdagende bewegingen willen leren, dan is deze module het helemaal voor jou!

Omdat er maar een kleine groep leerlingen, na een auditie, aan deze module mag deelnemen, is het voor jou mogelijk om op een intensieve manier precies te trainen wat jij zelf graag verder zou willen leren. Je kunt je handstand verbeteren, maar ook nieuwe bewegingen leren, zoals bijvoorbeeld het maken van een overslag, meerdere salto’s, een flikflak of een branie. Je kunt verdieping op het gebied van acrogym trainen of zelfs een hele serie leren maken op de tumblingbaan. Jij bepaalt dus, in overleg met de trainer, hoe jouw programma er uit komt te zien. Deze module is daarbij een goede aanvulling voor leerlingen die mee zouden willen doen aan de springgroep van het Ostrea Stage Event.

Let op!

Om aan deze module deel te kunnen nemen, moet je eerst een auditie doen, dus laten zien wat je al kunt. Als jij je voor deze module inschrijft, krijg je een uitnodiging voor deze auditie.