docent Nederlands docent Nederlands 2e graads
Nieuws
3FM Serious Request Ook het Ostrea Lyceum doet mee aan de actie van 3FM Serious Request 2019. Tot 18 december zullen er op onze school verschillende activiteiten georganiseerd worden waarmee we geld ophalen voor het goede doel van deze stichting.
Nieuws
Leerling uit vwo 5 naar MEP in Malta Afgelopen weken vond het MEP plaats (Model European Parlement), waarbij Jasper Oostindiër, leerling uit vwo 5, als afgevaardigde van de provincie Zeeland en het Ostrea Lyceum zijn kunsten mocht vertonen. En hoe!

Wij willen je graag leren kennen

Wil je zelf ervaren hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Bezoek dan (een van) onze voorlichtingsactiviteiten!

Brein brekers
De Breinbrekers

Kennismaken met het voortgezet onderwijs? Meld je aan voor de Brein Brekers Club!

Info avond
Bezoek een infoavond

In week 3 en 4 worden op alle locaties informatieavonden georganiseerd.

Meelopen
Kom een middagje meelopen

Weten hoe een gewone schooldag eruit ziet? Dat kan! Meld je aan voor een meeloopmiddag!

• Kunst & cultuur

Ben je creatief en hou je van kunst en cultuur? Ook dan ben je op het Ostrea Lyceum op de juiste plek.

• Brugklas

De kick-off van jouw middelbare schoolcarrière

Ben je sportief? Ga de uitdaging aan!

• Maatschappij

Vind jij een steentje bijdragen in de maatschappij belangrijk?

• Bèta

Gek op technologie? Technoloog in wording? Bekijk de mogelijkheden!