Volg hieronder het laatste nieuws van het ostrea lyceum

Nieuws
Jubileum 12,5 jaar 27-01-2020 Op 1 februari bestond het Ostrea Lyceum 12,5 jaar. Dat werd in de week van 27 januari gevierd!
Nieuws
Gezonde school 09-01-2020 Ostrea Lyceum is gezond. Wethouder Alssema kwam ons feliciteren en trapte een balletje mee in de nieuwe pannakooi.
Nieuws
3FM Serious Request Ook het Ostrea Lyceum doet mee aan de actie van 3FM Serious Request 2019. Tot 18 december zullen er op onze school verschillende activiteiten georganiseerd worden waarmee we geld ophalen voor het goede doel van deze stichting.
Nieuws
Leerling uit vwo 5 naar MEP in Malta Afgelopen weken vond het MEP plaats (Model European Parlement), waarbij Jasper Oostindiër, leerling uit vwo 5, als afgevaardigde van de provincie Zeeland en het Ostrea Lyceum zijn kunsten mocht vertonen. En hoe!
Nieuws
Bèta Challenge School 01-09-2019 Het Ostrea Lyceum is officieel Bèta Challenge school.
Nieuws
First Lego League Het Ostrea Lyceum nodigt alle leerlingen t/m 14 jaar uit om mee te doen aan de First Lego League: een wereldwijde wedstrijd waaraan jongeren in teams mee kunnen doen.